torstai 30. maaliskuuta 2017

Keittiö

Olen ollut työharjoittelussa jo 4 viikkoa ja on jo tullut se hetki, kun tiedän miten se keittiö toimii. Jotkut asiat ovat outoja siellä, mutta jos mietin koko keittiötä, se on kokonaisuudessa hyvä. Kyllä montaa asia voisi tehdä paremmin, mutta pomo ei vain halua tai hänen ei tarvitse. En voi mitään sen kanssa, ja ei ne ole niin isoja asioita. 
Keittiössä on kolme kylmiöitä: maito, vihannekset ja pakastin lihalle ja kalalle. Myös on peini pakastin varastossa, jossa on leipää ja esim. kakkuja. Myös on kuivavarasto. Keittiö ei ole kovin iso, mutta siellä mahtuu olemaan hyvin 7 ihmistä yhtäaikaa töissä. Ylensää töissä 3 ihmistä ja yksi tiskaaja. Välillä käy niin, että keittiössä on 4 ihmistä, silloin työt tapahtuu nopeasti, mutta myös 3 ihnisen kanssa ei ole ongelmia.
Saliin mahtu 160 asiakasta kerrallaan. 


Linjasto on keskellä ja siellä on 3 paikkaa tualle: kuuma, kylmä ja jälkiruuat.

Myös salin puolella on "avokeittiö", sellainen kuin peini grilli missä vain illallisella paistetaan lihaa tai kanaa ja kala, perjantaisin sieltä tarjoillaan paella merenelävien kanssa.

Kun ravintola kiini, siellä on töissä 3 ihmistä jotka tekevät esivalmisteluja seuraavalle päivälle tai ruokavuorolle. Ravintola on auki kolmena eri aikana päivässä: aamupala 8.00-10.00, lounas 13.00-14.30 ja illallinen 18.30-21.00. Minulla on ollut vain iltavuoroja, mutta ihmiset aamuvuorossa tekevät samoja asioita kuin me illassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti